ОБАВИЈЕСТИ МЕ СМС ПОРУКОМ О НОВОСТИМА НА МОБИЛНИ

Kontaktiraj-me

Поштовани Фочаци у Београду,

од сада имамо могућност да Вас БЕСПЛАТНО обавјештавамо путем СМС порука о свим „актуелностима“ које настају у удружењу а, везане су за наше активности.

Довољно је само да попуните контакт форму и једном пошаљете Ваше податке редакцији овога сајта и то следеће: ваше име и презиме, е-маил адресу и број вашег мобилног телефона на које желите да примате обавјештења са сајта.

Тиме стичете могућност да Вас редакција благовремено обавјештава о сваком догађају који је актуелан у наредном периоду.

Наравно, можете нам писати и упутити Ваше сугестије на „контакт“ страници или постати члан наше редакције тако што ћете се у подножју странице или овдје регистровати на дугме: „Региструј се“ Обавјештења као сарадник редакције, можете слати и путем СМС поруке на: 061/28-25-434 Такође можете БЕСПЛАТНО поручити лични мејл са екстензијом (vasmail)@gusle.rs

Ова интернет презентација Вам пружа велики број обавјештења везано за Фочаке у Београду и ако сте Фочак на правом сте мјесту.

Добро дошли!

Коментари са фејса:

коментара

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Removal