Продаја улазница за Фочанско сијело 25.4.2014.

Ulaznica_za_39.Vece_Focaka_u_Beogradu

Поштована браћо и сестре, 27.3.2014. је одржан састанак управног одбора „Удружења Фочака“ у ресторану Aуто центра „Стојановић“ на Новом Београду са почетком у 17 часова. Актуелна тема била је: Задужење карата за 39. вече Фочака које је заказано за 25. април у 19 часова. Члановима управног одбора, присуство је било обавезно али се многи нису одазвали из оправданих разлога! И поред тог искушења, подељено је 110 улазница. Сви заинтересовани за сијело Фочака могу доћи да задуже улазнице које ће даље дистрибуирати. Цена карте износи 2000 динара, неограничена храна и домаће пиће, богат културно-уметнички програм и музика до зоре. Следећи састанак на коме ће бити прикупљен новац од продатих улазница, заказан је за 10.4.2014. у 17 часова.
Увећај слику: Како наћи?

Погледајте слике на нашој страници:

С`поштовањем;
Редакција сајта
Удружење Фочака Београд
info@udruzenjefocaka.org

Коментари са фејса:

коментара

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Our weather forecast is from Wordpress Weather