Састанак управног одбора 22.3.2014.

1

22.3.2014. у 15 часова, одржан је састанак у просторијама удружења и том приликом утврђен је датум одржавања 39. вечери фочака у Београду, која је заказана за 25.4.2014. године у 19 часова у ресторану Казабланка на Новом Београду, власништво нашега саборца и земљака Славише Тодовића.

Састанку је поред осталих присуствовао наш драги гост и од сада нови члан друштва господин Миро Станишић, који нам је изнео размишљања у циљу спровођења хуманитарних акција прикупљања одеће и обуће као и давања крви за фочанску болницу, јер је преко двадесет година укључен у разне акције и као велики хуманиста има доста искуства из те области.

Том приликом су расправљане разне друге теме у циљу побољшања рада друштва, бољег информисања чланова друштва путем јавних мрежа и слично.

За 23.3.2014 у 16 часова најављена је прва фудбалска утакмица која ће се одржати у Београду а, у којој ће учествовати млади момци, који су из Фоче а, у Београду живе студирају и раде.
Овај први турнир на иницијативу Далибора Аврама и Владана Радовића, одиграће се у београдском насељу Земун у основној школи Петар Кочић, Првомајска улица. За циљ има окупљање фочанске омладине у Београду око спорта у саборном духу ради упознавања и дружења. „У здравом телу, здрав дух“ Добро нам дошли!

Погледајте слике на нашој страници:

Коментари са фејса:

коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

The forecast for 90210 by Wordpress Weather