Састанак управног одбора 29.4.2014.

Sastanak Focaka

29.4.2014. у 17 часова, одржан је састанак у просторијама удружења Како наћи? и том приликом су сабрани утисци 39. вечери фочака у Београду, које је одржано 25.4.2014. године у 19 часова у ресторану Казабланка на Новом Београду, власништво нашега саборца и земљака Славише Тодовића.
Увећај слику:

Сви су донели новац за карте које су продали и раздужили оне које нису продали. Члановима управног одбора присуство је било обавезно!

Уз пригодну закуску и ракију стару десет година коју смо добили на 39. сијелу, подијелили смо захвалнице заслужним члановима и пријатељима удружења.

Такође, разматрали смо о могућностима за презентацију и помагање у издаваштву књиге „Србске жртве 20. вијека“ као и о подизању нивоа услова у даљим спортским активностима Фочака у Београду.

Том приликом смо покренули иницијативу за  чланаринама које ће на годишњем нивоу износити 1000 динара, за оне који желе да буду чланови удружења Фочака. Скупили смо почетни фонд и даље ћемо ширити ову иницијативу, како би водили рачуна о подизању нивоа услуге и програма, за следеће четрдесето јубиларно вече Фочака, тако што ћемо коначно имати неки иницијални буџет, који до сада није постојао.

Ускоро ће на сајту бити постављена приступница у електронској форми као солуција, како би се могли учланити и они који не могу физички да дођу до удружења. Тако ће својим чланством помоћи развој друштва.

Погледајте слике на нашој страници:

Коментари са фејса:

коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

The forecast for 90210 by Wordpress Weather